Ijspret en ander ongemak

Veel berichten zien langskomen met prachtige schaatsanekdotes, foto’s en filmpjes.
Het was fantastisch om het te bekijken, echter ik had als schaatsloze schaatsbezitter meer het genoegen het alles van afstand te aanschouwen. met dochterlief voorgenomen nu toch maar weer schaatsen aan te schaffen en dan de eerste schreden maar op de ijsbaan te gaan volbrengen.
Wel weer enige schade te melden, onze Skaaf was net een uurtje bezig met schaatsen en kon vervolgens 4 uur lang op de SH verblijven, resultaat dubbele polsbreuk.
Maarten had enige weken geleden al besloten weer met de fiets een schuiver te maken en dit resulteerde een pijnlijke schouder en sleutelbeen.
Last but least, Geert Jan wilde graag het onderkomen van Jelte zien vanaf het ijs, achter onze tandarts schaatsend kwam hij ten val en was de schouder uit de komen met een breuk, na toegediend roesje zat de schouder weer op de plek en wordt na een weekje mitella gekeken of een operatie noodzakelijk is.

Ik denk dan onze Ere-veurzitter er verstandig aan heeft gedaan om lekker vanaf het nieuwe balkon het schaatsplezier aan zich voorbij te hebben laten gaan, lekker warm en de sopie onder handbereik!
De onfortuinlijken wens ik een voorspoedig beterschap en voor de anderen blijf gezond en wellicht tot snel!

Reaktie Camiel:
Gezien de stijgende leeftijd in onze groep zou iedereen boven de 60 (behalve Ed Kimman) zich deze liedtekst ter harte moeten nemen    “Je wordt ouder pappa, geef het maar toe……..”
In plaats van driedubbele axels of zo iets is het tijd voor een dubbele vla-flip met advocaat en slagroom op het balkon
Sterkte aan alle gevallenen

Bijgaand filmpje gemaakt door GertDrone

2021-02-15   MICHEL TEGELAAR
informatie
jaar  
rubriek