Een regenachtige zaterdagmiddag

Het was bar en boos. De vaste afzeggers bij regen en ontij hadden natuurlijk al afgezegd en ook de baanploeg vond het welletjes, afgelasting dus.
Voor de oudere GWC-leden betekent dat de mogelijkheid tot kaarten & biljarten vanaf een uur of half drie en natuurlijk deelnemen aan de onwijs spannende vlotbrug-competitie. 
Afgelopen zaterdag stonden er ook belangrijker zaken op de agenda: inauguratie van 2 nieuwe GWC-leden en uitreiking van het Groene Jasje aan de winnaar van 2020.

Het wachten was op onze `vaste waarden` Koksan en Pike, en dan kon onze praeses van wal steken. Helaas, we moesten het zonder hen doen en dat voelde toch wat kaal aan.
Michel verwelkomde Andy als nieuw lid (was a.g.v. de corona-perikelen nog steeds niet gebeurd) en het bestuurtje had vervolgens een half uur nodig om het beroemde beertje in het snel aangeschoten jasje van Andy spelden. 
Ook Frank Willemse werd geïnaugureerd en het technische bestuurslid wist in allerijl een passend jasje voor de plechtigheid tevoorschijn te toveren. Ook hier werd een spoedcursus `speldje opspelden` gratis bijgeleverd. 
Tenslotte een moment waar het allemaal om draait: uitreiking van het Groene Jasje. Je kan blijven uitstellen, maar op een gegeven moment moet de winnaar toch in dat jasje worden gehesen. Jelte werd in het zonnetje gezet wegens het winnen van de GWC-competitie 2020 en kreeg een keurig passend jasje aangemeten (dankzij de aktie van richard de Jong, zie verslag ).
Applaus was hun deel en vervolgens kon het biljart-bruggen o.l.v. René vlot worden afgewerkt.

2021-11-28   MAARTEN TAEKEMA
informatie
jaar  
rubriek  
rubriek datum titel
Algemeen2022-01-09De eerste negen