Gruwelijke Slotweekend 2023

Dit jaar geen bus, maar eigen vervoer naar Ermelo. We hielden ons hart vast, maar iedereen was tijdig binnen. We zijn neergestreken het wellness-hotel Heerlickheid. Prima hotel, dicht bij de golfbaan, prima eten, poolbiljart, bowlingbaan, kortom voor elk wat wils :-)
Voordat we naar het hotel gingen moest eerst de wedstrijd van dag 1 worden gespeeld. Het weer beloofde niet veel goeds, maar bleek achteraf enorm meegevallen te zijn. Een wind die met vlagen de 6 bft aantikte (volgens sommigen zelfs 9) maakte er toch een spannende aangelegenheid van.
Veel recensies omtrent de uitgekozen golfbaan hadden ons al bereikt. Links Valley zou een baan zijn die met geen enkele andere te vergelijken was. Nou, dat was ook zo. Een prachtig uitdagend ontwerp over negen holes, met de nodige hoogteverschillen en de kenmerken van een typische linksbaan. Negen holes? Jazeker! Dag twee speelden we de baan in omgekeerde richting en dat leverde een werkelijk totaal andere baan op.

Lees verder
2023-03-31   MAARTEN TAEKEMA
Vlotbrugtitel 2023 voor ere-voorzitter

Ron had dit jaar de supervisie. Wekelijks zorgde hij dat het vlotbruggen reglementair verliep en als hij er niet was, dan was er wel een andere oud-autoriteit om de zaak in goede banen te leiden.
Op de slotdag van de competitie klom eerst Frank Duif naar de toppositie. Echter, ook de Leuf had snode plannen, scoorde weliswaar minder, maar ging toch over de eindscore heen. Henk M moest acht punten zien te scoren, liet 12 punten noteren en ging er met de felbegeerde trofee van door!
Pike had dit jaar de hoogste seizoen-score: 68 en daar moet je heel wat jaren voor trainen …

2023-03-31   MAARTEN TAEKEMA
Wedstrijdreglement 2020/2021
  1. Grand Prix klassement
  2. Unit Klassement
  3. Honest John
  4. Eclectic klassement
  5. Birdie klassement
  6. Algemeen
Lees verder
2020-10-20   JOHN LEUVEN
1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6
5 / 6
6 / 6

De kanshebbers
Pittig weertje
GWC mores

In de GWC mores staat beschreven wat de regels en gewoonten binnen de GWC zijn.

De GWC is opgericht door spelers die deelenemen aan de NGF-competitie.
Daarom wordt van potentieel nieuwe leden verwacht dat ook zij competitie-spelers zijn.

Lees verder
2020-10-20   JOHN LEUVEN
Onze doelstelling

In 1987 is onder een groepje golfers van de Haarlemmermeersche golfclub het idee ontstaan om ter voorbereiding op de NGF competitie‘`s winters een onderlinge competitie te spelen. Dit is uitgegroeid tot een groep van 37 mannen die in het winterseizoen met elkaar een competitie spelen met als hoogtepunt de uitreiking van het groene jasje als hoofdprijs. Het doel is dan ook een sportief gevecht te leveren op de baan en op de negentiende hole lekker ouwehoeren, drinken, kaarten, en biljarten.

2013-02-11