Du Mée is het nog niet verleerd

We hebben er even op moeten wachten. Vorige week begon Rempco al veelbelovend met een gemiste eagle op LE1, maar de rest van het rondje was nog voor verbetering vatbaar. De ijssalon is nog dicht dus van de week was er alle ruimte om flink te trainen. Dat heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen. De ronde begon weer met een gemiste eagle op LE1, maar dit keer bleef Rempco consistent scoren. Drie birdies, vijf bogeys en 10 parren leverden een score va 2 boven de baan op en met 40 stb een terechte winnaar.
Dat Raymond er met 6 birdies verder niet aan te pas kwam wil toch ook wel wat zeggen. Een phcp van -4 poets je niet zo maar weg!
Na afloop natuurlijk drifig aan het vlotbruggen geslagen. Bij gebrek aan vlotbruggewachters met toegang tot het systeem wer alles op een vel papier genoteerd. Nou dacht ik dat ik dat in mijn tas had gedaan, maar bij thuiskomst bleek dat alle scores helaas in het clubhuis zijn achtergebleven. We beschouwen afgelopen zaterdag dan maar als oefendag ...

2024-02-04   MAARTEN TAEKEMA
Een oud jaar, een nieuw jaar en een nieuw lid

Zware baan was het, dat kan je wel zeggen na een jaar of drie regen achter mekaar. Je moest wel uitgeslapen zijn om te kunnen winnen.
Nou, dat klopt. Alex kwam zoals gewoonlijk ver na sluitingstijd van de ochtendlijke koffiesessie binnen en wreef zich nog even de slaap uit de ogen. Vervolgens liep-ie de sterren van de hemel en met 39 stb was hij toch de glorieuze winnaar van deze laatste wedtrijd van 2023.
De Leuf kon geen potten breken, maar scoorde wel een neary en Alex incasseerde de ijs-prijs.
In de nazit, waarin vrijwel iedereen een jasje aan had, werd Erik Buiter officieel in de armen gesloten: de Leuf mocht hem een beertje opspelden en daarmee is Erik officieel lid geworden van de GWC.

2024-01-01   MAARTEN TAEKEMA
MAX
Gisteravond kregen we het bericht dat Max afgelopen zondag is overleden. 
Ondanks dat een naderend einde in het verschiet lag is het toch een sneller heengaan dan dat we konden bevroeden.
Een mooi man is heengegaan!!
Gedenk deze dag ons GWC-maatje die wij onder andere gaan herinneren als vriendelijk, ruimhartig, beminnelijk en bovenal niet oordelend.
Zaterdag zullen we elkaar in ieder geval ontmoeten en gaan we het glas heffen om Max te eren!
2023-11-27   MICHEL TEGELAAR
Wedstrijdreglement 2020/2021
  1. Grand Prix klassement
  2. Unit Klassement
  3. Honest John
  4. Eclectic klassement
  5. Birdie klassement
  6. Algemeen
Lees verder
2020-10-20   JOHN LEUVEN
1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6
5 / 6
6 / 6

Super swing
De kanshebbers
Kar weer terug van weggeweest
GWC mores

In de GWC mores staat beschreven wat de regels en gewoonten binnen de GWC zijn.

De GWC is opgericht door spelers die deelenemen aan de NGF-competitie.
Daarom wordt van potentieel nieuwe leden verwacht dat ook zij competitie-spelers zijn.

Lees verder
2020-10-20   JOHN LEUVEN
Onze doelstelling

In 1987 is onder een groepje golfers van de Haarlemmermeersche golfclub het idee ontstaan om ter voorbereiding op de NGF competitie‘`s winters een onderlinge competitie te spelen. Dit is uitgegroeid tot een groep van 37 mannen die in het winterseizoen met elkaar een competitie spelen met als hoogtepunt de uitreiking van het groene jasje als hoofdprijs. Het doel is dan ook een sportief gevecht te leveren op de baan en op de negentiende hole lekker ouwehoeren, drinken, kaarten, en biljarten.

2013-02-11