Column
 MICHEL TEGELAAR 

Kop en hoofd kwijt

38 punten deze week genoeg voor een 1e plaats voor onze allesweter, ik bedoel alleskunner. Gefeliciteerd John.
Bijna de helft van de spelers boven de 30 punten, dus dat is weer behoorlijk en onze kersvers lid Andy staat met 3 punten op de kaart!
Mijn genoegen was te spelen met John, Wim en Gert-Jan Connexxion Volgers, kortom doorgewinterde spelers en dat beloofde een harde strijd.
Alles ging volgens plan met een keurige 19 punten op de eerste 9. Vervolgens een flauwe start op 10 met streep tot gevolg.
Aangekomen op 11 een geweldige ijzer 6 afslag met een zeer lichte doorswing, hoorde zwoef, zwoef, zwoef!  De bal lag keurig rond de 160 meter en de kop ca. 100 meter korter in 1 rechte lijn.
Het is de opmaat geworden om ook mijn hoofd kwijt te raken, met als gevolg een volle 9 punten voor de 2e 9 holes.
Ter afsluiting een kleine versnapering genoten en was toch nog even gezellig voor zover het zich toelaat. Daarna snel naar broerlief die geweldig eten had voorbereid en een lekker

Ter afsluiting een kleine versnapering genoten en was toch nog even gezellig voor zover het zich toelaat. Daarna snel naar broerlief die geweldig eten had voorbereid en een lekker kaartavondje met Wim, Kok was geboren.
Over versnapering gesproken, Camiel nog hartelijk dank voor de consumptie op 3 ter ere van de verjaardag. Bij hole 16 op de Skaaf haringstek heerlijk naar binnen gegoten. 
2020-12-14  
informatie
jaar  
rubriek