Druk bezochte ALV

De indrinkavond begon slecht. De veurzitter constateerde dat er sprake was van een slechte opkomst en de aanwezigen (wij dus) konden niet anders dan dat beamen.
Iedereen had zijn  eigen biertje nog voor z`n neus, dus de stemming zat er nog niet helemaal in, maar toen bij monde van Frank P het bestuur décharge werd verleend kon het eerste rondje van overheidswege worden besteld en opgediend. De stemming zat er meteen goed in, helemaal toen Frank vertelde dat hij het bestuur bijna op een oneffenheidje had betrapt.
Martijn werd spontaan naar voren geschoven als vrijwilliger om dit jaar het vlotbruggen in goede banen te leiden. Vervolgens werd door Chris als voormalig winnaar de traditionele vlotbrug-auto uitgereikt aan Michel, de gedroomde winnaar van het laatste seizoen dat er überhaupt vlot werd gebrugd.

Het belangrijkste agendapunt werd ingeleid door een uitnodigig voor invité Richard de Jong om naar voren te komen. Wat niemand in de afgelopen jaren lukte heeft Richard mooi voor mekaar gekregen: 20 nieuwe jasjes, van goede snit en in de juiste kleur voor een bodemprijs. Daar kunnen we 50 jaar mee vooruit! Een fles Four Roses en een luid applaus was zijn  deel.

Het volgende smeuïge agendapunt behelsde het aanname-beleid nieuwe leden. Zoals het hoort waren we het daarover, na een discussie die van links naar rechts en weer terug ging, allemaal eens. Het bestuur zal de uitkomst van de discussie binnenkort trachten te formaliseren, maar dat zal nog een helse klus worden.

Intussen waren er nog een paar spijtoptanten binnen geslope, nou ja, met een looprek kan je dit neit geheel geluidloos doen, maar toen de rook was opgetrokken bleken we opeens in een volle serre te ziiten.

Héél belangrijk punt: bij acclamatie werd Frank Willemse, veelvuldig gast in de voorbije seizoenen en eigenlijk niet weg te denken uit de GWC-entourage, geaccepteerd als 1e jaars GWC-lid. Morgen wordt hij meteen in de eerste flight opgesteld, dus we zijn benieuwd.

Tenslotte had de veurzitter nog twee aandachtspuntjes:

  • Geen roddel en achterklap in de groep
  • Vocaal een beetje rustig houden in het restaurant, we hebben als HGC nog meer gasten

Na de oproep van Frank P om vooral het hele seizoen uit te holen begaf de helft zich naar huis en de andere helft naar de stamtafel.

2021-11-05   MAARTEN TAEKEMA
informatie
jaar  
rubriek  
rubriek datum titel
Algemeen2022-01-09De eerste negen