Pike slaat toe

Geen draagtassen vandaag. Dat was bij lange na niet bij iedereen bekend, maar tot veler verrassing verscheen Wil opeens in het clubhuis. Max, eindelijk de stoute schoenen aangetrokken en gewapend met draagtas, wist niet hoe snel hij nog even heen en weer naar huis moest rijden om complete set met motor-aangedreven trolley op te halen. Dat voedde het vermoeden dat er weer grof gescoord kon gaan worden.
Het heeft even geduurd, hij lag op de loer, maar vandaag heeft Pike onverbiddelijk toegeslagen.  Op de eerste negen scoorde hij een regelmatige 18 punten, maar op de tweede negen liep-ie warempel 1 boven de baan! Andy deed in stableford hetzelfde (21), maar liep niet-te-geloven 1 onder de baan en dat is tot op heden toch zelden of nooit vertoond!
Hoe dan ook, Pike ruimschoots eerste met 39 stb (en dat met een angstige Honest John van 30), gevolgd door het illusstere duo Leuv & Ham, beiden met 35 stb`s.  Ze zaten nota beide bene in één flight, dus dat zel wel flink gummen geweest zijn. 

De schlemiel van de dag over de `first nine` was Neil Dsouza (8) , die daarmee zijn adspirant-lidmaatschap dacht veilig te stellen. Zijn flightgenoot Ron tekende voor de onfortuinlijkste score op de `back nine (9) en met 32 punten maar een hoge hcp viel ikzelf als derde flightgenoot dan ook schlemielig nèt buiten de punten. Al met al 17 punten van de honest John vandaan. Die eer viel te beurt aan het illustere trio John, Henk en Andy, die slechts 3 punten van hun voorspelling vandaan speelden.
In de nazit werd er vandaag niet vlotgebrugd. Jammer, maar helaas. De Corona-maatregelen wierpen hun schaduw vooruit. Discussies te over, maar feit is dat we mekaar weer op z`n vroegst zien medio januari. 
Prettige dagen allemaal en probeer er nog iets moois van te maken ...

2021-12-18   MAARTEN TAEKEMA
informatie
jaar  
rubriek  
rubriek datum titel
Algemeen2022-01-09De eerste negen