Jelte pakt 2e jasje op spectaculaire wijze

Het was een rommelig einde van het jaar. 
Geen weekend, geen verre baan, geen Leeghwater-Lynden, maar een slotwedstrijd op Lynden-Cruquius. Diverse afzeggers waarbij lichamelijke ongemakken meestal de reden was.
Lekker stevig windje, waardoor de scores alle kanten op konden vliegen. Dat deden ze dan ook. In de finaleflight zaten de drie grootste kanshebbers (Raymond, Frank en John), aangevuld met Jelte, maar die was bij voorbaat al kansloos.
In de baan ging het echter een heel andere kant op. Na negen holes leek het nog richting Ray te gaan, maar toen de achttiende achter de rug was bleek Jelte 36 punten te hebben. Een snel berekende uitslag leerde dat we opeens 2 man in het GP aan de leiding hadden: Ray & Jelte.
De noodzakelijke play-off werd, nog steeds tegen de verwachting in, gewonnen door Jelte met een prachtige birdie.
Jelte, gefeliciteerd met je 2e jasje!

Na de borrel werd ook het vlotbrugseizoen afgesloten. Neil stond bovenaan, maar John scoorde 25 en had opeens 400 punten en volledig zicht op de organisatie van volgend jaar. Neil scoorde vervolgens niet 1, maar 11, waardoor hij met 1 punt verschil de felbegeerde trofee wist te winnen.

Tijdens de avondlijke zitting heeft Camiel zich ingespannen om de feestelijke momenten voor het nagesacht vast te leggen.

2024-03-24   MAARTEN
informatie
jaar  
rubriek