De Duif komt nader

Was het zo dat Andy vorige week toesloeg, vandaag maakte Frank Duif korte metten met de concurentie. 
Jelte, Pike en Jean le Guide maakten ieder 2 birdies, maar Frank scoorde gewoon 50% meer en daarmee sleep je de winst over de streep. En passant wordt dan natuurlijk wel zijn handicap verlaagd en dus mag-ie volgende week van hcp 2 starten. 

De neary wa een verhaal op zich. Voor de wedstrijd waren er twee kokers in het spel maar dat leek teveel van het goede. er was namelijk maar 1 prijs, die door Andy bij nacht en ontij van de week nog even bij de Leuf werd afgeleuverd. Pike ontfermde zich over de enige echte koker en zette die alvast op hole 17 neer toen hij (op hole 1) toch in de buurt was. Dan zal je altijd zien dat er iemand van een andere wedstrijd zijn naam er op zet en als laatste flight meteen maar de koker naar het clubhuis brengt. Ruud Pannekoek!
De echte winnaar was Alex, die zich voortaan met de trofee lekker warm kan houden

Dan hebben we natuurlijk nog het GP-klassement. Son besloot om toch maar weer te gaan scoren en staat nu gedeeld eerste samen met Jelte!  Zoals gezegd sluipt ook de Duif naderbij, keurige derde plaats en Good Old Chris bivakkeert nog immer in de top 4.
Voor het gemak stellen we vast dat de rest eigenlijk al niet meer meedoet voor het jasje, maar je weet maar nooit ...

2023-01-29   MAARTEN TAEKEMA
informatie
jaar  
rubriek